|
  • Reacties uitgeschakeld voor Te Koop 7 appartementen met terras of tuin in Antwerpen
  • Comments

Te Koop 7 appartementen met terras of tuin in Antwerpen

Alle appartementen zijn verkocht!!Nieuw totaalrenovatieproject  van het pand nr. 16 in de Brugstraat,  2060 Antwerpen. 

Totale renovatie van het gebouw, 7 appartementen in totaal.

2 appartementen op het gelijkvloers

Glv rechts Inkomhal, apart toilet, berging, slaapkamer met aansluitend een badkamer met inloopdouche en lavabo, living met halfopen keuken,via de living openslaande deuren naar de  bestrate tuin van 8.5 m x 5 m, verder is er de 2e slaapkamer met eigen badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. verkocht!

Glv links Het andere appartement op het gelijkvloers beschikt over een geheel eigen ingang, dus u heeft als het ware uw eigen huisje! Indeling: Inkomhal met berging met aansluiting wasmachine en apart toilet, slaapkamer met aansluitend de badkamer met inloopdouche en lavabo, halfopen keuken, zeer ruime living met schuifdeur die toegang biedt tot de bestrate tuin van 5m x 6m. verkocht!

2 appartementen op de 1ste verdieping 2 verkocht! , 1 met 1 slaapkamer, ruime living, halfopen keuken, ruime badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, apart toilet, berging en zonnig terras aan de achterzijde van 8m x 1.80m .  Het appartement met  2 slaapkamers beschikt ook over een ruime living, halfopen keuken,fijne  badkamer met inloopdouche, wastafel en  toilet en een zonnig  terras aan de achterzijde van 8m x 2m.

2 appartementen op de 2e verdieping,

2e links bus 201 appartement met 1 slaapkamer, zeer ruime living, halfopen keuken, fijne badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet, zonnig dakterras dakterras van 4m x 3,5m. verkocht!

2e rechts bus 202 verkocht!Het 2e appartement op de 2e verdieping heeft dezelfde indeling alleen beschikt dit appartement over 2 slaapkamers en een zonnig  balkon.

Dakappartement op de 3e verdieping verkocht! Nachthal met apart toilet, ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, ruime living met toegang tot het zonnige dakterras van 6.5m x 4m met een leuk uitzicht , verder is er de  luxueuze halfopen keuken  en een berging. 2 ruime slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer (kinderkamer) die eventueel ook kan dienen als bureau of dressing.

Alle appartementen zijn voorzien van een gepantserde deur, beneden in het gebouw is een grote gemeenschappelijke fietsenberging en een afvallokaal.

Het hele gebouw werd volledig gerenoveerd volgens de huidig geldende kwaliteits-en veiligheidsnormen met oog voor woonkwaliteit en ruimtelijk rendement. Zeer energiezuinige appartementen! EPC’s tussen de 80 en 124 kWh/m2 jaar!

Ligging : In een leuke buurt,  op wandelafstand van het groene, bruisende Park Spoor Noord, nabij het Eilandje. Vlotte bereikbaarheid: nabij alle belangrijke invalswegen, openbaar vervoer op wandelafstand.