Over Movast

Movast: Monumentaal vastgoed in Antwerpen Movast is al vele jaren specialist in monumentaal vastgoed in en rond Antwerpen. Wij staan voor een hoogwaardige moderne afwerking met aandacht voor woonkwaliteit.

Movast, voluit “Monumentaal Vastgoed”, richt zich in het algemeen op de monumentale vastgoed- en renovatiemarkt. Hoogwaardige moderne afwerkingsgraad volgens de huidige normen met aandacht voor woonkwaliteit en ruimtelijk rendement mét behoud van charme en authenticiteit. Daar staat Movast voor!

Alles wordt met oog voor detail afgewerkt en is nadien klaar voor verhuur of verkoop. Movast is steeds actief en innovatief. Meer info over klassieke appartementen in Antwerpen.

Movast realiseerde in het verleden reeds diverse vastgoedprojecten in zowel de residentiele als de commerciële vastgoedmarkt onder andere in  Antwerpen centrum, Mechelen, Brussel en ’ S Gravenwezel bestaande uit lofts, appartementen, kantoren, winkels en commerciële panden.

In portefeuille heeft Movast appartementen, lofts, commerciële panden, kantoorgebouwen… mét uitstraling. Op onze website kan u ons actueel aanbod immobiliën te huur of te koop bekijken. Heeft u interesse in één van onze huidige projecten of aankomende projecten, dan kan u ons steeds contacteren!

UITGEBREID AANBOD

Panden te koop én te huur. En dit zowel voor privaat wonen als commercieel gebruik.

AUTHENTIEK WONEN

Authentiek wonen in de stad? Dan bent u bij Movast aan het juiste adres!

KENNIS VAN DE MARKT

Doordat wij specialiseren in monumentaal vastgoed hebben wij een neusje voor mooie projecten.