Movast: Monumentaal vastgoed in Antwerpen


Movast is al jaren een expert in monumentaal vastgoed, in en rond de regio Antwerpen. We verkopen en verhuren vastgoed hoogwaardig en moderne afwerking, met een speciale aandacht voor woonkwaliteit. Als vastgoedspecialist richt Movast zich op de monumentale vastgoed- en renovatiemarkt.

Hoogwaardige en moderne afwerkingsgraad

Dit monumentaal vastgoed heeft een hoogwaardige moderne afwerkingsgraad volgens de huidige normen. Met oog op woonkwaliteit en ruimtelijk rendement mét behoud van charme en authenticiteit. Alles wordt met oog voor detail afgewerkt en is nadien klaar voor verhuur of verkoop. In ons aanbod vindt u klassieke en authentieke woningen, appartementen en commerciële ruimtes. Daar staat Movast voor!

Diverse vastgoedprojecten in en rond de regio Antwerpen

Onze realisaties vormen dan een mooi lijstje met diverse vastgoedprojecten, van appartementen, lofts, kantoren, winkels en commerciële panden in Antwerpen, Mechelen, Brussel en ’s Gravenwezel. In onze portefeuille vindt u enkel vastgoed met uitstraling en karakter. Benieuwd welke gebouwen we te koop aanbieden of u kunt huren? Ook voor uw commerciële ruimtes kunt u bij ons terecht.

Uitgebreid aanbod

Uitgebreid aanbod

Panden te koop én te huur. En dit zowel voor privaat wonen als commercieel gebruik.

Authentiek wonen

Authentiek wonen

Authentiek wonen in de stad? Dan bent u bij Movast aan het juiste adres!

Kennis van de markt

Kennis van de markt

Doordat wij specialiseren in monumentaal vastgoed hebben wij een neusje voor mooie projecten.