Te koop

Minderbroedersrui 13
2000 Antwerpen

2 slaapkamers
1 badkamer

€ 1 850 000,00

Informatie over het pand

Type: uitzonderlijk vastgoed
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Oppervlakte: 362 m²
Woonkamers: 1
EPC (aantal kWh/m2 jaar): in aanvraag
Vrij op: bij akte
Toiletten: 2
Lift: ja
Eerste bewoning: ja

Omschrijving van het pand

Uitzonderlijk object te koop, rechtstreeks van de projectontwikkelaar zelf, in hartje Antwerpen, tussen het Eilandje en de Meir.
Deze kapel uit 1879 , deel uitmakend van een voormalig klooster werd helemaal gerestaureerd / gerenoveerd volgens de kunsten van het vak met een zeer moderne afwerking doch met behoud van authenticiteit en sereniteit.

Met een totaal van 362m² bestaande uit 4 verdiepingen, uiteraard allen bereikbaar via de nieuwe privé lift, zijn er vele mogelijkheden, wie op zoek is naar een uniek object om in te wonen, te werken of een combinatie van beide vindt hier een uniek object/project in hartje Antwerpen.

De foto’s van dit unieke object spreken voor zich.

We komen binnen in de ruime inkomhal met vestiaire, we nemen de lift of de mooi gerestaureerde trap naar de eerste verdieping, hier is een apart gastentoilet, via de dubbele deuren betreden we de imposante (leef)ruimte met een prachtige natuurlijke lichtinval. Op dit verdiep is er nog een slaapkamer met en suite een badkamer met ligbad, inloopdouche, meubel met dubbele lavabo en een toilet. We nemen de lift een verdiep hoger, hier komen we in een open ruimte waar u een prachtig uitzicht op de (leef)ruimte. Nog een verdiep hoger komen we in de bovenste verdieping van dit prachtige object: een multifunctionele ruimte met een warme look dankzij de prachtige gerestaureerde houtconstructie.

Deel uitmakend van dit project: diverse autostaanplaatsen in een gloednieuwe garage tot -2, ruime in en uitrijstroken en bereikbaar via de lift. Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats.

Wenst u meer informatie of wenst u een bezoek kan u terecht op 0492418164 –  info@movast.be

 

Geschiedenis van het gebouw


Voorzieningen

  • 1e bewoning
  • lift
  • uitzonderlijk vastgoed
  • Individuele meter gas
  • Individuele meter elektriciteit
  • individuele meter water
  • Autostaanplaats apart aankopen mogelijk
  • Videofoon

Documenten


Locatie


Ik ben geïnteresseerd in dit project

MOVAST 
info@movast.be
+32(0)492 41 81 64